Event in Gothenburg – En människa, en röst – ett världsparlament nu!

Loading Map....

Event in Gothenburg – En människa, en röst – ett världsparlament nu!

Sat, 19 Oct 2013
11:00 - 14:00

Location Göteborg, Gustaf Adolfs torg, Göteborg, Sweden


[box title=”Press Release” color=”#494948″]PressmeddelandeEMER[/box][box title=”Affisch” color=”#494948″]Ladda ner här (PDF)[/box]

En människa, en röst – ett världsparlament nu!

Upplever du att det råder en brist på demokrati på det globala planet? Du är inte ensam! Kom och delta i vår aktionsdag för upprättandet av ett världsparlament – för alla människors möjlighet till inflytande på lika villkor.

Vi träffas lördagen 19 oktober klockan 11 vid Gustaf Adolfs torg i Göteborg. Där fotograferar vi oss själva med budskapet “Världsparlament nu!”
Se länk: http://www.unpacampaign.org/documents/photo_op.pdf

Efter fotografering går vi vidare till Brunnsparken. Där kommer vi ha ett bord fram till klockan 14 och bjuder på kaffe, delar ut flyers och samtalar om behovet av ett demokratiskt världsparlament.
Länk till flyers: http://www.unpacampaign.org/documents/se/FLYER.pdf

Hoppas du vill vara med och agera för en demokratisering av vårt globala samhälle. Kom, och ta med dig så många vänner du kan.

Denna aktionsdag är en del av en global aktionsvecka för ett världsparlament, 17-24 oktober, med planerade aktiviteter runt om i världen. Se aktionsveckans hemsida för mer information: http://www.worldparliamentnow.org/sv/

Aktionsveckan för ett världsparlament stöds av kampanjen för upprättandet av en parlamentarisk församling inom FN (UNPA-kampanjen).

Läs gärna mer om UNPA-kampanjen och skriv under kampanjens appell: http://en.unpacampaign.org/appeal/index.php?id=se

Facebook event: https://www.facebook.com/events/352030948264931/

Contact the organizer at petterolmunger@gmail.com